TINE- stafetten

Postet av Risør Idrettslag den 10. Mai 2023

I dag har Risør IL arrangert TINE- stafetten på Kjempesteinsmyra for nærmere 400 barn og unge. Og FOR et arrangement det ble! Sola strålte om kapp med blide barn og voksne, det myldret av liv.

Tribunen var full av forventningsfulle barn og unge

 

Etter flere uker med forberedelser var endelig stafettdagen kommet og både arrangører og deltakere var veldig spente. Aller størst spenning lå det kanskje knyttet til været, men i dag har værgudene vært på vår side og det har vært strålende løpevær hele dagen gjennom. 

Joachim har orden på dagens diplomer og Juice (sponset av Coop Extra)

 

Dagen startet med stafett for alle elevene fra 1. trinn til 5. trinn. Disse løp også 200 meter, det samme som de store gjorde litt senere på dagen. For mange var dette aller første gang de løp stafett, men det var ingen hindring. Alle mann hadde de øvd på både vekslinger og distanser i gymtimene i forkant og lærerne hadde virkelig planlagt godt. Dermed gikk arrangementet knirkefritt. 

De yngste løp først

 

Etter lunsj var det ungdommen sin tur. Da var det elevene fra 6. trinn til og med 10. trinn som stilte til start. For de eldste var det ordentlig konkurranse hvor vinnerlaget fra hvert heat gikk videre til den store gullfinalen. I gullfinalen stilte også Risør barneskole og Risør ungdomsskole med hver sine lærerlag. Før start var det lærerlagene som var mest nervøse, enda de gikk rett til finalen.

Det var ingen av de to lærerlagene som ble dagens hovedvinner, det var det 9A som ble. De kom i mål på tiden 4.10 og var raskest av alle i dag. Som premie fikk de kinobilletter sponset av Risør kino.

Dagens hovedvinnere, fv Marthe, Mathilde, Emilie, Vegard, Simen, Hjalmar, Yusuf og Gersjom.

 Av de to lærerlagene var det barneskolen som krysset mållinjen først på en finfin tredjeplass, mens lærerne fra ungdomsskolen fikk en solid femteplass.Glenn i mål for barneskolens lærerlag, etterfulgt av 10c og Mads for ungdomsskolens lærerlag.

Risør IL takker alle som deltok på dagens TINE- stafett. Takk til alle som var med å bidro til at vi sammen fikk skapt et så fint, lekent og inkluderende arrangement for byens barn og unge. Risør IL vil også takke TINE, Coop Extra og Risør Kino for fine premier til alle som deltok. 

MEN, arrangementet er ikke over enda. Senere i mai skal Hope oppvekstsenter og Søndeled barneskole arrangere sine stafetter, vi ønsker dem lykke til!


Resultatene for gullfinalen ble som følger:

1. plass - 9A

2. plass - 8A

3. plass - lærerne på barneskolen

4. plass - 10C

5. plass - lærerne på ungdomsskolen

6. plass - 7A

7. plass - trinn 6


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.