17. mai

Postet av Risør Idrettslag den 17. Mai 2023

I dag var Risør IL godt synlig under borgertoget. Med ny fane og fengende slagord var vi på plass for å feire 17. mai sammen med resten av byens mange lag og foreninger.

Hipp- hipp- hipp

Medlemmene samles

 

Flott slagord :)

 Toget starter

 Siste runde

 

Risør IL ønsker alle sine medlemmer og støttespillere en riktig god 17. mai!


Foto: Kjersti Aarskog
Det blir RISØRLØP 2023 - lørdag 12.august

Postet av Risør Idrettslag den 15. Mai 2023

Lørdag 12, august arrangerer Risør idrettslag RISØRLØPET 2023.


Risørløpet er et skogsløp med 5 og 10 kilometer med start i Måkeveien i Risør.


Vi arrangerer også barneløpet "Måkeveien rundt" med start kl. 15.15. Premier til alle barn :-)

10 km løypa går gjennom et flott turterreng i Åmlandskauen, opp til Kvernsmyr og Vemmelstjenn, videre til Stemmtjenn og Lindsølskauen og tilbake til Måkeveien. 


5 km har start og mål samme sted, men fra Håkleiv går løypa mot Tronddalen og innover Åmlandsveien og tilbake til Måkeveien. Begge traseene har stigning mot slutten :-))


Løpsavgiften er kr. 200,- for 5/10 km. Medlemmer i KONDIS eller Risør IL betaler kr.100,-

Påmelding gjør du her: https://isonen.no/event/clhos5r3938393401chypm3y6pu/

Registrering på selve løpsdagen koster kr 300,-  
TINE- stafetten

Postet av Risør Idrettslag den 10. Mai 2023

I dag har Risør IL arrangert TINE- stafetten på Kjempesteinsmyra for nærmere 400 barn og unge. Og FOR et arrangement det ble! Sola strålte om kapp med blide barn og voksne, det myldret av liv.

Tribunen var full av forventningsfulle barn og unge

 

Etter flere uker med forberedelser var endelig stafettdagen kommet og både arrangører og deltakere var veldig spente. Aller størst spenning lå det kanskje knyttet til været, men i dag har værgudene vært på vår side og det har vært strålende løpevær hele dagen gjennom. 

Joachim har orden på dagens diplomer og Juice (sponset av Coop Extra)

 

Dagen startet med stafett for alle elevene fra 1. trinn til 5. trinn. Disse løp også 200 meter, det samme som de store gjorde litt senere på dagen. For mange var dette aller første gang de løp stafett, men det var ingen hindring. Alle mann hadde de øvd på både vekslinger og distanser i gymtimene i forkant og lærerne hadde virkelig planlagt godt. Dermed gikk arrangementet knirkefritt. 

De yngste løp først

 

Etter lunsj var det ungdommen sin tur. Da var det elevene fra 6. trinn til og med 10. trinn som stilte til start. For de eldste var det ordentlig konkurranse hvor vinnerlaget fra hvert heat gikk videre til den store gullfinalen. I gullfinalen stilte også Risør barneskole og Risør ungdomsskole med hver sine lærerlag. Før start var det lærerlagene som var mest nervøse, enda de gikk rett til finalen.

Det var ingen av de to lærerlagene som ble dagens hovedvinner, det var det 9A som ble. De kom i mål på tiden 4.10 og var raskest av alle i dag. Som premie fikk de kinobilletter sponset av Risør kino.

Dagens hovedvinnere, fv Marthe, Mathilde, Emilie, Vegard, Simen, Hjalmar, Yusuf og Gersjom.

 Av de to lærerlagene var det barneskolen som krysset mållinjen først på en finfin tredjeplass, mens lærerne fra ungdomsskolen fikk en solid femteplass.Glenn i mål for barneskolens lærerlag, etterfulgt av 10c og Mads for ungdomsskolens lærerlag.

Risør IL takker alle som deltok på dagens TINE- stafett. Takk til alle som var med å bidro til at vi sammen fikk skapt et så fint, lekent og inkluderende arrangement for byens barn og unge. Risør IL vil også takke TINE, Coop Extra og Risør Kino for fine premier til alle som deltok. 

MEN, arrangementet er ikke over enda. Senere i mai skal Hope oppvekstsenter og Søndeled barneskole arrangere sine stafetter, vi ønsker dem lykke til!


Resultatene for gullfinalen ble som følger:

1. plass - 9A

2. plass - 8A

3. plass - lærerne på barneskolen

4. plass - 10C

5. plass - lærerne på ungdomsskolen

6. plass - 7A

7. plass - trinn 6
Risør by 300 år

Postet av Risør Idrettslag den 3. Mai 2023

Denne uka er det fest på torvet når Risør feirer sine 300 år. 

I dag var det Risørs frivillighet og idrett som skulle feires. Som seg hør og bør stilte Risør IL opp, og sammen med Idun IL arrangerte vi trening på torvet. 

Felles oppvarming
Foto: Grete Palmyr
 

Risør IL og friidretten flyttet like så godt dagens trening til torvet og inviterte med seg byens barn og voksne til å delta.

Det ble arrangert kast i bøtta, stille lengde og hekkeløp, for å nevne noe. Idun IL stilte med fotball og mål, mens Risør frivillighetssentral hadde med seg frisbee- golf og premier til de som traff nett.

Arrangementet ble avsluttet med en stafett hvor alle som ville kunne delta. Her ble det 3- åringer mot 50- åringer, akkurat slik det skal være i et ordentlig bursdagsselskap. 

Hipp hurra

 Kast i bøtte
 Stille lengde

 Ava i fint driv på dagens stafett,