Friidretten på Tvedestrandstafetten

Postet av Risør Idrettslag den 30. Apr 2023

I dag har 26 ivrige løpere fra Risør friidrett deltatt på Tvedestrandstafetten på det fine anlegget, Tvedestrand Idrettspark. I varm vårsol kunne det ikke annet enn å bli et flott arrangement.


Risør stilte med lag i flere klasser denne gangen og fra yngste til eldste løper fra Risør skilte det vel 8 år. I klassen rekrutt, hvor de fleste av Risørs lag stilte til start, var det mange spente løpere. Flere deltok for aller første gang, mens noen har prøvd seg på stafett tidligere. Uansett erfaring gjorde alle sitt aller beste under dagens stafett og det var mange fornøyde løpere som på slutten av dagen kunne få sine velfortjente medaljer.

 Dagens yngste lag bestod av Fabian, Kristine, Tuva og Jacob.

 Mabel og Liv på vei mot veksling.

 

I klassen over rekrutt, blandet 12 år, stilte Risør med et lag. På dette laget stilte William, Salvine, Adele og Tone- Janita til start. I denne klassen er det offisiell tidtaking og vinnerlaget premieres. Risør vant ikke sitt heat, men alle fikk fin medalje for deltakelsen. 

Tone- Janita i fullt sprang mot veksling.

 

Salvine, William, Adele og Tone- Janita

 


Risør IL takker TTIF for supert arrangement, vi sees neste gang!
Friidretten på Arendalstafetten 2023

Postet av Risør Idrettslag den 19. Apr 2023

Lørdag 15. april deltok Risør friidrett på Arendalstafetten og stilte med 3 lag i alderen 5- 9 år. Det var mange spente løpere fra Risør som inntok Kanalplassen denne kalde lørdagen i april. 

Hver deltager løp en runde på ca. 280 meter før de vekslet med en lagkamerat. Normalt ville det vært fire deltagere på hvert lag, men i år var de kun tre. Det var derfor en på hvert lag som måtte løpe to runder. Den utfordringen tok de på strak arm. Løperne fra Risør gav alt. Noen løp som en vind, andre som et lyn!

Etter løpet ble det litt venting før deltagerne fikk sine medaljer for flott gjennomført stafett.

Og det flotte med barneidrett- alle vant!

Om to uker deltar friidretten på Tvedestrandstafetten. Vi ønsker alle løperne lykke til!